Тренто – Асвел прогноза от Еврокъп

21:30, 13 ное. 2018
Играе в
Поради отсъствието на интригуващи двубои във вторник, съм принуден да търся нещо по-нестандартно, което не е максимално близо до мен. Все пак в полезрението ми попадна eдин приемлив залог, който сметнах за нужно да споделя с вас. Става въпрос за прогноза, идваща директно от баскетболната среща между Тренто и Асвел Баскет.

Още в началото трябва да спомена, че ще срещнете гостуващия състав под няколко наименования. На места букмейкърите го изписват Асвел Баскет, а на други – Лион Вильорбан, става въпрос за един и същи френски отбор. Той е изключително стабилен и постоянен в изявите си през кампанията. Асвел се намира на лидерската позиция в местното първенство, както и в група “C” на Еврокъп. Допуснатите поражения са минимални, като впечатление правят високата резултатност и добрата защита.

Тренто е на обратния полюс. Италианци са лабилни през тази кампания и логично натрупаха негативен актив от самото начало. Сметките показват, че Тренто е спечелил едва 1 от 6-те си мача в европейското състезание, подобно на представянето си на домашна сцена. Там резултатите са в същия спектър, което отвежда домакините до 15-та позиция в Лега А.

Трябва да отчета, че двата тима вече са се изправяли един срещу друг. Това се случи на 2 пъти през миналата година, когато Тренто победи в Италия с 85:75, но допусна поражение с 12 точки разлика на френска земя. Първият мач през този сезон завърши успешно за лионци, които без особени затруднения достигнаха до победа с 75:61. Най-резултатни за Асвел се оказаха Кауди, Калниетис и Нуа. Очаква се и тримата да вземат участие в идния двубой, за да подпечатат първото място за тима в групата.

Макар по-ниския коефициент, съм решил да не бягам от сигурното. Смятам, че гостите ще вземат своето в Италия и няма да оставят никакви шансове на Тренто. Италианци са в жестока криза и по-вероятно е да насочат усилията си в Лега А, тъй като шансовете за продължаване към следващата фаза на Еврокъп са безвъзмездно изгубени. Може да се възползвате от ставки в порядъка на 1,50, както бива оценена 2-ката и в сайта на Efbet.

Единичен: Загубен
Еврокъп
21:30/13 ное.
Тренто - Асвел
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0