Торонто Раптърс – Филаделфия прогноза от НБА на Стефан Ралчев

03:00, 06 дек. 2018
Играе в
Ето това е сблъсък между водещи отбори поне към този момент. Торонто приема Филаделфия, а ето и моята прогноза за двубоя, който ще се играе в сряда срещу четвъртък през нощта българско време.

Торонто е лидер не само на Изток, а в цялата лига с баланс от 20 победи и 5 загуби. Филаделфия е трети на Изток, а в Лигата е на 6-то място с баланс от 17/8. Така че сблъсъкът обещава да бъде зрелищен.

Букмейкърите дават категорично предимство за победа на домакините, но и този път ще избягам от такава прогноза, а търся нещо по-интересно и вълнуващо. Един от маркетите, който си харесах в Ефбет, е брой точки за Торонто.

Прогнозата ми е, че домакините ще реализират над 115,5 точки в мача. Естествено, има лек риск в моя избор, но твърде лесно е да заложим на 1.45 за победа за Торонто. Нека опитаме домакините да постигнат този точков праг 🙂

Любопитното е, че Фили се представя блестящо у дома и има 13/1, но навън отборът сякаш придобива друго лице и е с баланс 4/7. В последните две гостувания въпреки че победи Филаделфия допусна 119 и 125 точки.

Домакините бележат средно по 118,3 точки в собствената си зала и трябва да се потрудят и тази нощ, за да оправдаят гласуваното от мен доверие за над 115,5 точки.

Да припомня, че в първия мач между двата тима Торонто надви Филаделфия у дома със 129:112.

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
03:00/6 дек.
Торонто Раптърс - Филаделфия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0