Торонто – Филаделфия: Прогноза и залог за плейофите на НБА на Стефан Ралчев

03:00, 30 апр. 2019
Играе в
Плейофите в НБА продължават и навлизат във все по-решаваща фаза. Един срещу друг се изправят Торонто и Филаделфия в мач №2 от полуфиналите на Изток.

В първия мач Торонто надви Филаделфия със 108:95, а сега предстои второто домакинство от страна на Раптърс. В първата среща Сиксърс се провалиха, така и не успяха да се противопоставят на Кауай Ленърд, който отбеляза рекордните за себе си 45 точки в плейофите.

Балансът между двата отбора показва, че вече в 14 поредни домакинства Торонто винаги печели срещу Филаделфия. Последният успех на Фили като гост срещу Торонто е забележете – на 11 ноември 2012 година. След това минаха 14 поредни мача, в които Раптърс неизменно печелеше.

Но да се върна на моята прогноза. Очаквам доста резултатна игра и от двата отбора, затова прогнозата ми е над 220,5 точки в мача с коефициент 2.00 от Efbet.

В първия мач домакините стигнаха кота 108 точки, но този път си мисля, че дори ще надхвърлят този точков праг, като същото важи и за гостите, които в първия мач отбелязаха само 95 точки. Ембийд нямаше ден и бе само 5/18 при стрелбата си. Едва ли ще повтори още веднъж този лош процент стрелба.

Единичен: Загубен
НБА, плейофи, полуфинал на Изток, мач №2
03:00/30 апр.
Торонто - Филаделфия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0