Торонто – Хюстън прогноза от НБА на Стефан Ралчев

03:00, 06 мар. 2019
Играе в
Това е мач, в който се срещат вторият на Изток Торонто Раптърс срещу петия на Запад – Хюстън Рокетс. Ето каква е моята прогноза за срещата.

Торонто освен че е втори на Изток е втори в цялата лига, като изпреварва дори шампионите Голдън Стейт Уориърс. Балансът на Торонто у дома е впечатляващ – 27/6, като в последните 10 мача са с 8 победи и само 2 загуби. 

Хюстън е пети на Запад, но знаете каква е конкуренцията в конференцията. Ракетите са с баланс като гост 16/16, а в последните 10 мача са 7/3.

Прогнозата ми за този двубой е победа за Торонто Раптърс с хендикап -1,5 точки, който избрах от Efbet за коефициент 1.75.

Смятам, че домакините няма да прекъснат серията си и то у дома, въпреки че срещу себе си имат един от най-добрите отбори поне според мен в този момент, а и въобще през целия сезон дотук. 

Единственият проблем пред треньора на Торонто може да се появи със състоянието на лидера Кауай Ленард. Той получи почивка срещу Детройт и Раптърс загубиха, като изглеждаха не толкова убедителни на паркета. Трябва да отбележа, че Торонто загуби 2 от последните си 4 мача, като и в двата въпросни двубоя Ленард не игра. 

В този мач естествено всички фенове на баскетбола и специалисти очакват сблъсъка между Кауай Ленард и лидера на Хюстън Джеймс Хардън.

Предлагам ви още една прогноза – Торонто да отбележи повече от 112,5 точки за още един коефициент 1.75. Само 2 пъти в последните 10 домакинства Раптърс отбеляза по-малко от 112,5 точки.

Присъединете се към нашата група във Фейсбук, в която може да дискутирате, коментирате, задавате въпроси и обсъждаме различни теми

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
03:00/6 мар.
Торонто - Хюстън
Ще бъде ли печелив залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
03:00/6 мар.
Торонто - Хюстън
Ще бъде ли печелив залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Начален бонус
[1059] 100% до 200 лв Бонус код за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
1217
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0