Тиаго Монтейро – Симоне Болели тенис прогноза

16:15, 28 мар. 2019
Играе в
Другият мач от Марбея, който заслужава внимание днес, е между Тиаго Монтейро и Симоне Болели.

Бразилецът беше мой избор и вчера, но първоначалният коефициент беше нисък, за да ви го предложа за игра. Сега не е много по-различно, но все пак този път изглежда левичарят заслужава по-голямо доверие.

Вчера той имаше пробив пасив в първия сет срещу Донати, но успя да го заличи и да спечели в последователни сетове. Монтейро използва доброто си движение по корта и съумя да диктува с форхенд повечето разигравания. Срещу Болели отново ще бъде атакуван максимално често на бекхенд и именно работата с краката ще покаже дали бразилецът е способен да спечели.

От друга страна Болели разполага с необходимия опит и тактически варианти, за да затруднява подобни опоненти. В добрите години на Симоне категорично бих играл за него, но днес ще му бъде едва вторият мач на клей за годината и не мисля, ме цялостната му моментна форма ще му позволи да спечели.

Няма да е никаква изненада ако двубоят се реши в три сета. Вярвам, че ще бъде оспорвано, но също така мисля, че краен победител ще е Монтейро. Избрах коефициент от букмейкъра Palms Bet – 1.81.

Единичен: Спечелен
Чаланджър, Марбея
16:15/28 мар.
Тиаго Монтейро - Симоне Болели
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Начален бонус
100% до 200 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага Нов Начален Бонус Спорт на своите нови клиенти – 100% до 200 лева. Нужна е регистрация и депозит от минимум 10 лева. Начален Бонус Спорт се получава под формата на Безплатен Залог.
2401
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари