Тейлър Фриц – Карен Хачанов: Тенис прогноза и коефициенти

07:30, 09 окт. 2019
Играе в
Може да изглежда още рано за тези прогнози, но два от мачовете за програмата в сряда на мастърса в Шанхай привличат прекалено силно вниманието ми.
Единичен: Спечелен
АТП, Шанхай
07:30/9 окт.
Тейлър Фриц - Карен Хачанов
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Първият е двубоят между Карен Хачанов и Тейлър Фриц. Едно на ръка, че руснакът сервираше за място във финала в Пекин срещу Доминик Тийм. През цялата минала седмица Хачанов игра супер тенис и нямаше да е незаслужено, ако беше победил австриеца.

Освен всичко му водеше и с пробив в решителната част. Като цяло играта на Хачанов в края на сезона винаги впечатлява и тази година очевидно няма да направи изключение. Може и все още да преживява поражението от Тийм, но мачът с Фриц е чудесна възможност бързо да си върне концентрацията.

Американецът победи Вердаско в първия си мач в турнира, но в никакъв случай не убеди с играта си. Шансът му бе в съперника и липсата на каквато и да е концентрация за повече от няколко гейма у испанеца.

Фриц се предоверява на своя сервис и няма план Б. А такъв ще му е нужен, ако иска да се справи с Хачанов. И на 60% от възможностите си да играе руснака, пак съм уверен, че ще стигне до победата.

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0