Тамара Корпач – Йелена Остапенко: Тенис прогноза и коефициенти

13:00, 09 окт. 2019
Играе в
Нарушавам правилото женски тенис да не се играе с един мач, за който нямам право да не ви обърна внимание. Тамара Корпач срещу Йелена Остапенко в Линц.
Единичен: Загубен
УТА, Линц
13:00/9 окт.
Тамара Корпач - Йелена Остапенко
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Основните причини за избора Корпач да спечели са три, от които две са свързани с Остапенко. Латвийката игра в неделя финал на двойки в Пекин и нямаше никакво време за подготовка за участието си в Линц.

Умора от пътуването, малко време за свикване с новата обстановка и т.н. Другото важно – през цялата година Остапенко е тотална катастрофа. Така и не успя да запише три победи в един турнир, като само в пет участия спечели по два мача.

Третата причина е отличната форма на Корпач. Тя игра финал във Валенсия, макар и на клей, след който мина през квалификациите на този турнир. В последния кръг на пресявките се справи с бъдещата звезда на женския тенис Коко Гоф.

Игровият ритъм няма как да не бъде на страната на Тамара. Много логичен залог би бил тя да спечели първия сет, докато Остапенко навлезе в срещата, както и +3.5 гейма за Корпач на чудесното 1.9. Аз обаче ще изнаглея и ще заложа изцяло на победа за нея. Успех!

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Букмейкърът Bwin предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация!
1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0