Швеция – Чехия: Прогноза за плейоф за Световното на Стефан Ралчев

21:45, 24 мар. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за плейофа за Световното първенство Швеция – Чехия.
Единичен: Загубен
Плейофи за Световно първенство
21:45/24 мар.
Швеция - Чехия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Настъпи най-важният момент за част от страните, които все още не са се класирали за Световното първенство в Катар тази година. Ще се изиграят плейофи, които ще определят последните 3 държави, които ще получат визи за Катар.

В един от тях Швеция приема Чехия. В началото давам и своята прогноза, а тя е победа за шведите за 2.00 в bwin. Смятам, че факторът домакинство ще даде доста сериозно предимство на скандинавците.

бонус код на bwin

Победителят от този двубой ще се изправи във финален мач срещу Полша, като Дружина полска се класира директно за финалния мач, тъй като Русия бе отстранена от квалификациите.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2499 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари