Страсбург – Монако прогноза на Стефан Ралчев

21:00, 20 окт. 2018
Играе в
Ето ни отново в морето от клубен футбол след продължителната пауза за национални отбори. Има един мач, който няма как да пропусна и това е Страсбург – Монако. Сега ще ви припомня защо…

От началото на сезона много често ви давах съвети в полза на Монако. И няма какво да се лъжем – те не печелеха мачовете си, съответно аз и вие не успявахме в залозите, ако, разбира се, вие сте ми се доверявали. Е, може да е тъпо, но упорито – продължавам да се доверявам на Монако. Обещах си преди паузата за националните отбори, че дойде ли първият мач на „монегаските“ след почивката, съм право при тях…

Ето ме на мача Страсбург – Монако. Вече обаче при доста по-различни обстоятелства. Това, което пишех в последните кръгове за клуба от Княжеството, се случи. Треньорът Леонардо Жардим най-после бе уволнен. Монако е в серия от невероятните 11 поредни мача!!! без победа във всички турнири. В класирането в Лига 1 е на трето място… но отдолу нагоре, в зоната на изпадащите е. За последно Монако победи на 11 август, а това беше преди повече от два месеца.

Сега на кормилото на отбора е легендата Тиери Анри. Не че един от любимците ми е гениален треньор, но знам с опита през годините, че една треньорска промяна винаги носи някакво действие – доста често позитивно.

Затова прогнозата ми е, че Монако ще спечели поне едно полувреме в Страсбург. В Уинбет коефициентът за този пазар е доста приличен – 1.80.

Разберете, няма как, това пропадане и тази криза, да продължи вечно. Честно да ви призная, каквито и пари да имам отделени за залози, ще използвам този мач и ще играя няколко възможности за Монако. Една от тях е вече споменатата за полувремето. В отбора на Монако продължават да играят – на вратата Даниел Субашич, Камил Глик, Тилеманс, Фалкао, Насер Шадли, Стевен Йоветич и още и още… Е, как е възможно тогава този отбор да не може да бие. Въпреки че много мислех да ви предложа директно знак „2“, и този път ще се въздържа, все пак е гостуване и не съм съвсем убеден, че Монако ще вземе и трите точки.

Затова стигнах до по-сигурния залог Х2 комбинирано с под 4,5 гола за коефициент 1.60. И тук имах колебание – дали да е 1Х над 1,5 гола или това, което все пак ви предлагам. Не знам дали резултатът няма да се окаже някое скучно 0:0 или минимална победа с 1:0, с което да изгоря и аз, и вие, ако ви предложа 1Х и над 1,5 гола. Затова все ми се струва по-логичен изборът за граница на головете 4,5. По-малко вероятно е двата отбора да си вкарат цели 4 гола.

И така късмет на всички и напред, Монако…

Единичен: Загубен
Франция, Лига 1, 10 кръг, 2018/2019
21:00/20 окт.
Страсбург - Монако
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Загубен
Франция, Лига 1, 10 кръг, 2018/2019
21:00/20 окт.
Страсбург - Монако
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0