Стефанос Циципас – Даниил Медведев: Прогноза от Ролан Гарос на Анна Чакветадзе

22:00, 08 юни 2021
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт. Тя дава своята прогноза за срещата между Стефанос Циципас и Даниил Медведев от Ролан Гарос.
Единичен: Загубен
Приятелски срещи
22:00/8 юни
Стефанос Циципас - Даниил Медведев
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Двама красиви мъже ще се бият помежду си. Те не се харесват изобщо. Играта на Циципас не отговаря на тази на Медведев, главно поради факта, че Даня упорито играе на задната линия. Той е добър в контраатаките, а Циципас обича да атакува с бавно темпо.

Вземи bet365 бонус код за регистрация

Обикновено Медведев вижда посоката на ударите на Циципас и му се укрива. Те имаха както трудни мачове, така и лесни, но като цяло стилът на Медведев е неудобен за Циципас.

Независимо от това, Циципас е много добър на клей. Той спечели два турнира и спокойно премина схемата си. Но ми се струва, че Медведев вярва в себе си на клей и ще спечели поне два сета. Ставката е 1.95 в Bet365.

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Компанията Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
2112
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари