Стан Вавринка – Роджър Федерер: Прогноза и залог от Ролан Гарос на Анна Чекветадзе

15:00, 04 юни 2019
Бившата №5 в световната ранглиста Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги и коментатор в Евроспорт. Ето нейната прогноза за четвъртфинала между Федерер и Вавринка.
Единичен: Загубен
Ролан Гарос, четвъртфинал
15:00/4 юни
Стан Вавринка - Роджър Федерер
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Много интересен мач между двамата швейцарци. Преди няколко години видяхме такъв мач на същия етап, когато Вавринка не остави никакви шансове на Федерер и го победи, а след това спечели и турнира. Сега обаче Вавринка не е в такава луда форма, въпреки че получава доверие. Победата над Циципас би трябвало да му помогне, макар че със сигурност му е отнела повечко сили. Затова стои въпросът с възстановяването.

Роджър лесно върви напред и все още не е допуснал сет в полза на противниците. Но честно казано все още не можем да оценим нивото на неговия тенис, готовността му да спечели турнира. Това не е негова вина – просто противниците му бяха далеч от неговата класа. Вижте ги – Сонего, Оте, Рууд и Леонардо Майер…

Вавринка разбира се е съперник от съвсем различно ниво. И това ще бъде истинският тест за Федерер. В допълнение – клеят е много по-подходяща и желана настилка за Вавринка в сравнение с Федерер. Затова вярвам, че Стан има как да му се противопостави. Сигурна съм, че Стан може да вземе два сета в мача.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0