Спортинг Лисабон – Арсенал прогноза от Лига Европа на Ники Александров

19:55, 25 окт. 2018
Играе в
В морето от мачове от Лига Европа поредния четвъртък, този е сред няколко, които със сигурност се открояват. Спортинг Лисабон срещу Арсенал ще бъде интересна среща, почти няма начин да се случи обратното.

Двата тима в определена степен случиха при жребия. Прекалено драстично се откроиха след първите два мача в групата разликите между тях и останалите два тима – тези на Ворскла и азерския Карабах. Изненади нямаше, може би единствено трябва да се отбележи изключително драматично взетите три точки от страна на португалците в Полтава с гол в последните секунди, разочаровал местните фенове. В същото време Арсенал пък изобщо не се притесни от рекордното разстояние до Азербайджан и взе с лекота победата там.

Сега лидерите се срещат един срещу друг на „Жозе Алваладе” в Лисабон – освободени, уверени, сигурни в преминаването в следващия етап. Предстоят им две поредни срещи в които дори крайния изход може да бъде оставен на заден план. Нещо повече от футболно чудо трябва да се случи до декември, за да попречи на Спортинг и Арсенал да прекрачат и отвъд Нова година в този турнир.

Всичките тези обстоятелства навеждат към резултатни двубои помежду им. Или най-малкото такъв в четвъртък, където и двата отбора ще вкарат поне по едно попадение в противниковата врата. Опцията Г/Г изглежда доста сигурна или поне повече от евентуален оувър.

Равенството също би могло да се предпочете, но все пак да се върнем към голове и в двете врати. 1,90 не е малък коефициент, особено ако се акумулира с други. Спортинг Л и Арсенал може да си го позволят. Да си вкарат и да допуснат попадения.

Единичен: Загубен
Лига Европа, групова фаза, 2018/2019
19:55/25 окт.
Спортинг Лисабон - Арсенал
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

 

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0