Испания – Швейцария прогноза

22:00, 03 юни 2018
Испания има само една среща след тази до световното, и вероятно ще подходи изключително сериозно към двубоя. Швейцария също ще настройва ритъма си за световното в този мач, но очаквам Испания да доминира.

Този мач със сигурност подсеща за откриващата среща на Испания през 2010, когато загубиха именно от Швейцария по пътя към титлата. Испания доминираше в този двубой, което вероятно ще бъде случая и днес. Срещата ще се проведе във Виляреал, а стадионът не е голям и вероятно ще бъде пълен. Испания ще опита да постигне победа без да минава през стресови ситуации, за да успее да настрои играта си за мондиала.

Очаквам испанците да отбележат първото попадение в мача, и това да не бъде много резултатна среща като цяло. Швейцария разчита предимно на солидната си игра в защита. Малко вероятно е обаче да успее да изнесе мача далеч от половината си, и ще трябва да разчита предимно на бързи атаки, но испанците са добре подготвени и за това. Затова тук препоръчвам залог под 2.5 гола в мача, като считам 2:0 за най-вероятният резултат в мача.

Единичен: Спечелен
Приятелски мач
22:00/3 юни
Испания - Швейцария
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0