София Кенин – Ашли Барти: Прогноза и коефициенти от Анна Чекветадзе

12:00, 03 юни 2019
Бившата №5 в световната ранглиста Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги и коментатор в Евроспорт. Тя прогнозира поредния двубой от женската схема на Ролан Гарос.
Единичен: Спечелен
Ролан Гарос
12:00/3 юни
София Кенин - Ашли Барти
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Досега Кенин няма спор, че е една от сензациите на турнира. Тя победи Серина Уилямс в два сета. Разбира се, никой не очакваше  такъв резултат. Но младата американка успя да изненада тенис света. Но има и друг факт – Серина все още някак си не е в най-добрата си форма.

Сега Кенин ще играе срещу Ашли Барти. Мисля, че американката е напълно способна да победи и Барти. За Ашли клеят е трудна настилка. Кенин със сигурност може да се възползва от това. Бекхендът на австралийката не е особено добър, така че съперничката й от САЩ трябва да се възползва от това.

Мисля, че Кенин може да вземе сет, тъй като със сигурност е сдобила още малко повече увереност след победата над Серина Уилямс. Тя е в добра форма.

Начален бонус
12 часа!
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0