Словения – Норвегия прогноза от Лица на нациите на Ники Александров

21:45, 16 ное. 2018
Играе в
Важен мач от нашата група в Лицата на нациите – и за гостите от Норвегия, и разбира се за нас. Няма как да не следим в петък вечер след 21.45 двата мача едновременно – едно отдавна позабравено чувство. А защо всъщност е необходимо всичко това?

Защото И България, и Норвегия са с по 9 точки в своята група на върха. Разделя ги само един гол от головата разлика в полза на скандинавците. В следващите няколко дни ще се изиграят всички оставащи мачове и трябва да се изясни кой е първенецът, продължаващ напред и нагоре и кой ще е на дъното. Това последното означава, да прави компания в следващото издание на този турнир на отбори като Гибралтар, Андора и Сан Марино. Не звучи много престижно.

Поради това нека започнем именно от словенците, които засега са твърдо на последното място в групата, само с точка актив от четири мача. Кипър е трети с три повече. Словения ще играе с двата лидера в рамките на три дни и това, към което може да стреми е да трупа и в случая – да открадне от тях точки, за да избегне тази последна позиция в групата. Пък и ако се замислим – Словения не е чак толкова слаб тим за мястото, което заема.

Ясно е също така, че на стадиона в Любляна Норвегия ще гони пълен успех. Защото в противен случай рискува да остане зад борда, да не зависи всичко от самата нея. Тези обстоятелства ни карат да търсим поне един гол и за двата тима в петък вечер. Коефициентът за това Гол/Гол е 2,20, което пък е изключително примамливо. Дори ми се струва леко странно, тъй като звучи повече от логично. Разбира се има и варианти да се заложи на по-малко голове, но все си мисля, че поне по един ще реализират.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (14.11.2018/12:04 часа)

Единичен: Спечелен
Лига на нациите, групова фаза
21:45/16 ное.
Словения - Норвегия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0