Словения – България прогноза (ВИДЕО) на Стефан Ралчев

21:45, 06 сеп. 2018
Играе в
Здравейте, фенове на сайта “Букмейкър Рейтинги”. Ето, че в момента предстои пауза в клубните първенства и е ред на националните отбори да покажат какво могат по терените на Европа. Започва новият турнир Лига на нациите, който също дава възможност за класиране на европейското първенство през 2020 година. Нашият национален отбор не прави изключение и стартира тази нова надпревара с гостуване в Словения в четвъртък.
Единичен: Загубен
Лига на нациите
21:45/6 сеп.
Словения - България
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Загубен
Лига на нациите
21:45/6 сеп.
Словения - България
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Петър Хубчев извика доста подмладен и обновен състав. Повече от десетина момчета са новите в отбора и това като че ли накланя взените за първата моя прогноза. Ще ви предложа да потърсите двоен шанс 1Х в полза на словенците, комбинирано с под 2,5 гола.

Смятам, че срещата ще бъде по-нискорезултатна, тъй като и Словения и България не бележат много и често голове. Все си мисля, че словенците няма да загубят двубоя, при все, че са домакини, а и нашият национален отбор все още не е толкова обигран, за да може да се надяваме на победа и то в първия си мач, и то като гост в Словения.

Да, домакините имат проблеми – Валтер Бирса, една от звездите им се оттегли от националния отбор, Йосип Иличич от Аталанта е контузен, но другите са на линия. Тим Матавж е едно от имената, които застрашават противниковите врати и на него ще разчита селекционерът на Словения. Както и на сина на легендата Златко Захович – Лука, който все още очаква дебют за представителния тим на родината си.

За нашия национален отбор може да се каже, че имаме надежди в този обновен състав, но все още липсва човекът, койта до поведе отбора. Именно върху това акцентира и Петър Хубчев, като обяви, че няма футболист, който да гарантира, че може да поведе тима на своите плещи.

Второто ми предложение е да потърсите победа на Словения, в което и да е от двете полувремена. Смятам, че домакините ще направят и невъзможното, за да стартират с успех и ще успеят да спечелят една от двете части.

Въпреки всичко надявам се нашите “лъвове” да потеглят добре. Пожелавам успех на националите и Петър Хубчев, а на вас много печалби и продължавайте да се доверявате на “Букмейкър Рейтинги”. Успех!

 

Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0