Словакия – Чехия прогноза от Лига на нациите

16:00, 13 окт. 2018
Играе в
Словакия и Чехия се изправят помежду си в мач от група 1 на дивизия „Б“ на турнира Лигата на нациите. Любопитен сблъсък между двете страни, които само допреди двайсетина години бяха обединени в общата страна Чехословакия. Срещата е в събота от 21:45 часа българско време в Търнава.

И двата отбора допуснаха загуби в първите си мачове от групата, която е съставена само от три отбора – третият е Украйна. Украинците победиха и чехи, и словаци. На практика сега е втората среща за Чехия и Словакия, които до момента са с по нула точки.

Още в началото на оглеждането на двубоя имам предчувствие, че Словакия е с едни гърди напред. Домакините няма да загубят, в което съм убеден. Така смятат и букмейкърите, които дават предимство на словаците, но мачът е рисков – няма какво да спорим по въпроса. И коефициентите са високи за всички пазари.

Започвам с един по-скромен коефициент и избран от мен залог – Словакия да спечели, което и да е полувреме. Ставката в Уинбет е 1.60. Смятам, че Марек Хамшик и компания ще спечелят поне една от двете части в двубоя и имат солидни аргументи да го направят.

Като споменах Хамшик, имайте предвид, че словаците разполагат с много опитни футболисти – капитана Мартин Шкъртел, Петер Пекарик, Хубочан, Хамшик, Владимир Вайс, Юрай Кучка, Роберт Мак, тарана Адам Немец. Някои от тях имат в порядъка на 80-100 мача с националната фланелка.

Чехите се представят лошо през 2018 година – имат четири загуби и две победи. Паднаха с 1:5 от Русия, с 0:4 от Австралия, успяха да победят само Нигерия и Китай в контроли. Патрик Шик от Рома и Теодор Гебре Селасие се набиват на очи в чешката селекция, но нищо повече.

Добавям и още едно предложение – през първото полувреме Словакия да отбележи гол. Коефициентът в Ефбет е 2.50! Разчитам, че домакините ще окажат така необходимия и задължителен домакински натиск и ще стигнат до гола. Нападението е съставено от Адам Немец и тримата зад него – Марек Хамшик, Роберт Мак и Владимир Вайс. Доверявам се на Хамшик, който е от световна класа, както и на останалите в атака 🙂

Общият баланс между двата отбора макар и сравнително отскоро съществуващи като отделни страни е 3 победи за Словакия, 2 равенства и 5 победи за Чехия. Но в последните години

Единичен: Загубен
Лига на нациите, дивизия "В", група 1
16:00/13 окт.
Словакия - Чехия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Загубен
Лига на нациите, дивизия "В", 1 група
16:00/13 окт.
Словакия - Чехия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0