Слоун Стивънс – Серена Уилямс: Прогноза за спечелен сет на Анна Чатветадзе

21:00, 05 сеп. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Тя е бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт.

Основният мач днес е в женския турнир, като играят момичета, които са вече печелили US Open. По традиция би трябвало Серена Уилямс да е фаворит, но не смятам, че това е така в този мач – все още не мога да разбера формата на по-малката сестра Уилямс. Първите два кръга „на хартия“ бяха лесни, но дори тогава тя имаше някои проблеми с Кристи Ан, но след това имаше лесна победа над Маргарита Гаспарян. Слоун Стивънс ще бъде много по-труден съперник за Уилямс.

Най-добри букмейкъри

Слоун играе слабо този сезон, но сега можем да видим, че тя отново играе с желание, формата ѝ не е лоша. Тя имаше две лесни победи в първите кръгове и лично според мен тя е готова за мача със Серена. Уилямс все още не ме убеждава, че е в страхотна форма. Все още прави много грешки, движението не е най-доброто. Ако Стивънс може да получи максимален брой удобни топки, то Уилямс ще направи много грешки. Слоун е готова за това и разбира какъв е ключът към победата за нея.

Залагам, че Стивънс ще спечели поне един сет в тази среща – на 1.80 в bet365.

Единичен: Спечелен
ЮЕс Оупън
21:00/5 сеп.
Слоун Стивънс - Серене Уилямс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0