Славия – Етър прогноза от Първа лига на Стефан Ралчев

17:30, 17 мар. 2019
Играе в
Славия и Етър затварят кръга в неделя, а с това и слагат край на редовния сезон преди паузата за национални отбори и след това разделянето на първа шестица и втора осмица.

Славия и Етър са съседи в долната осмица и са двата най-стойностни отбора според мен. Но така и не успяха да се вмъкнат в първата шестица. Вероятно си спомняте, че през есента няколко пъти опитах в мачовете на Славия да играя под 2,5 гола и почти винаги успявах. В предишния кръг се върнах на този залог, но не успях в мача Септември – Славия (1:2).

Дълго се чудих какво да предложа за двубоя в неделя между белите и болярите от Велико Търново. Минах първоначално от под 2,5 гола, защото и двата отбора са способни да направят ниско резултатен мач. След това смятах да предложа отново оувър 🙂

Още футболни прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги

Накрая обаче стигнах до прогнозата, към която ме тласна и още един факт – Славия за първи път след две години и половина се завръща на своя стадион в квартал Овча Купел. И нещо историческо – за първи път ще се играе среща на осветление на стадиона в Овча Купел 🙂

Прогнозирам 1Х и над 1,5 гола за коефициент 2.15 от Winbet.

Дано само има два гола в мача, иначе за двойния шанс съм почти спокоен, защото смятам, че при завръщането си в своя дом белите няма да допуснат поражение.

Единичен: Загубен
България, Първа лига
17:30/17 мар.
Славия - Етър
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
5 дни!
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0