Славия – Черно море: Прогноза от Ефбет лига на Стефан Ралчев

17:45, 20 мар. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя от българската Ефбет лига Славия – Черно море.
Единичен: Спечелен
Ефбет лига
17:45/20 мар.
Славия - Черно Море
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Един от най-интересните мачове по принцип в българското първенство. Защото и двата отбора играят много добре и еднакво добре независимо дали са домакини или гости. Това като че ли повече важи за Черно море, но и Славия се представя достатъчно добре до момента през сезона.

Двубоят е доста по-важен за Славия, който все още не е на сто процента сигурен за първата шестица и в оставащите три кръга до края на редовния сезон трябва да си подпечата това място. Докато моряците според мен няма да имат никакви проблеми да играят сред първите шест.

Смятам, че крайният резултат ще бъде Х, но ви предлагам равенство на полувремето за 1.90 в Bwin апликацията. Много ми се струва, че резултатът до почивката дори ще бъде 0:0.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2504 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари