Симона Халеп – Аманда Анисимова: Прогноза и коефициенти от Анна Чекветадзе

15:00, 06 юни 2019
Бившата №5 в световната ранглиста Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги и коментатор в Евроспорт. Тя прогнозира поредния мач от женската схема на Ролан Гарос.
Единичен: Загубен
Ролан Гарос
15:00/6 юни
Симона Халеп - Аманда Анисимова
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Няма как да не признаем, че до момента Симона Халеп има късмет на турнира Ролан Гарос. Тя е настоящият шампион и основен фаворит да спечели трофея, но вижте кой победи до момента – Томлянович, Линет, Цуренко и Свентек. А на четвъртфиналите ще играе срещу Анисимова – надеждата на американския тенис, която все още няма навършени 18 години.

Мисля обаче, че този мач няма да бъде толкова лесен за Халеп, колкото срещу Цуренко или Свентек. Анисимова е момиче, което е много упорито и въобще не се страхува от никого. Аманда ще играе своя тенис, т.е. непрекъснато да атакува, особено, когато не обръща внимание на противника. Тя опитва да държи инициативата на своя страна, но този път ще й се наложи и да се защитава. Всеки си мислеше, че е твърде рано за Анисимова да играе на клей, но тя са справя.

Вече казах няколко пъти, че никой от опитните не обича да играе срещу млади таланти. Ще го повторя отново и това тук важи в пълна сила. Нервната тук ще бъде Симона Халеп, защото тя има какво да губи. Предполагам, че ще има битка в този мач и затова ви предлагам над 19,5 гейма в мача.

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0