Шахтьор – Реал Мадрид: Прогноза от Шампионската лига на Стефан Ралчев

22:00, 19 окт. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя от Шампионската лига Шахтьор Донецк – Реал Мадрид.Шахтьор приема Реал Мадрид в повече от любопитен мач. Защо казвам това? Реал загуби от Шериф в онази сензация преди няколко седмици и според мен не бива да подценява повече нещата, ако не иска да приключи участието си в турнира още през декември. И лошото за Шахтьор е, че посреща Реал точно в момент, в който испанците нямат право на повече грешки. Според мен Реал Мадрид ще спечели и ви предлагам 2-ка. Без много аргументи. Макар Кралския клуб да има по-лесна програма, тъй като вече мина гостуването на Интер, все пак помислете – ако се издъни и в Украйна, а Шериф продължи да печели точки, нищо чудно накрая Реал да се чуди как да излиза от групата. Така че това гостуване за мен е ключово за тима.
Единичен: Спечелен
Шампионска лига
22:00/19 окт.
Шахтьор Донецк - Реал Мадрид
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Шахтьор приема Реал Мадрид в повече от любопитен мач. Защо казвам това? Реал загуби от Шериф в онази сензация преди няколко седмици и според мен не бива да подценява повече нещата, ако не иска да приключи участието си в турнира още през декември.

И лошото за Шахтьор е, че посреща Реал точно в момент, в който испанците нямат право на повече грешки.

Всички бонуси от Bwin

Според мен Реал Мадрид ще спечели и ви предлагам 2-ка – 1.57 в bwin. Без много аргументи. Макар Кралския клуб да има по-лесна програма, тъй като вече мина гостуването на Интер, все пак помислете – ако се издъни и в Украйна, а Шериф продължи да печели точки, нищо чудно накрая Реал да се чуди как да излиза от групата. Така че това гостуване за мен е ключово за тима.

Начален бонус
5 дни!
100% до 50 лева [БЕЗ ПРЕВЪРТАНЕ] - Начален бонус от bwin
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Букмейкърът bwin предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 50 лева безплатен залог БЕЗ УСЛОВИЯ превъртане ЕКСКЛУЗИВНО за потребители на Букмейкър Рейтинги.
2125 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари