Севиля – Краснодар прогноза от Лига Европа на Ники Александров

19:55, 13 дек. 2018
Играе в
Пореден финален сблъсък в Лига Европа, пореден непредсказуем дуел на две твърде различни футболни философии. Севиля и Краснодар ще се срещнат в четвъртък от 19.55 ч, в борба за първото място, но също така и за продължаване напред в турнира.

Това е поредният двубой от финалния кръг в груповата фаза на Лига Европа, в който трябва да гледаме с лист и химикал в ръка. И калкулатор. На дъното е отдавна отпадналият турски Акхисар. Дотук – добре. Руснаците са първи с 12 т, Севиля и Стандарт Лиеж – втори и трети с по 9. Но испанците са с по-добре показатели в преките двубои. Добре де, ама ако приемем, че белгийският тим ще вземе гостуването си в Турция, а Севиля надвие – то ето ви картинка с три тима на върха с по 12 точки! И там вече става страшно.

Ами, за да се наслаждаваме на купона, то нека да прогнозираме, че Севиля ще успее да победи. С колко и как – там вече уравнението излиза по-сложно. Поради тази причина, може би ще има и доста голове, нищо чудно и руснаците да бележат. Но ставките за домакинска победа, както и за оувър за твърде незначителни, за да бъде посягано към тях.

Единственото разумно, което ми хрумва за тази среща е развоят в полза на домакините – Първо полувреме/Краен резултат все в полза на Севиля. Едва ли е необходимо отново да припомняме, какво е за Севиля този турнир и какво би било самият турнир без присъствието на „вечния победител“ в него?

Испанците са боец, леко напоследък взеха да икономисват в Примера, поради което изпуснаха и първото място – едни хиксове, едни минимални победи с по 1:0. Време е за голямото избухване – в един от най-важните моменти в сезона.

Коефициентът за този развой е 1,85 и изглежда реален. Съществува и лека вероятност паралелно в другия мач да се стекат така нещата, че и двата отбора да продължат напред, но едва ли в процеса на мача или поне през първата част Севиля и Краснодар ще бъдат със сметки в главите си на терена.

Единичен: Спечелен
Лига Европа, групова фаза
19:55/13 дек.
Севиля - Краснодар
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0