Сент Етиен – Марсилия: Прогноза за голове от Лига 1

20:00, 05 февр. 2020
Сент Етиен срещу Марсилия е може би най-интригуващия мач в междинния кръг във Франция.

Макар и незавидната позиция, в която се намират, домакините ще се опитат на всяка цена да прекъснат успешната серия на Марсилия. Макар и слабия сезон, в който е въвлечен тимът на Клод Пюел, резултатите у дома изглеждат добре. Загубите са само три в единадесет изиграни мача.

Преди загубата от Метц в последния кръг, Сент Етиен бяха в серия от три поредни победи във всички турнири и сякаш отбора намира правилния път. Сезонът без съмнение е един от най-слабите за тима в последните години, но при наличието на опитен спец като Клод Пюел, отборът с положителност ще се спаси от изпадане, а защо да не се бори и за нещо повече- разликата с 5-та позиция е само пет точки. Все пак, разликата на тима с първия отбор от изпадащото трио е цели девет точки, което със сигурност вдъхва някакво облекчение за футболистите и щаба на Сент Етиен.

Най-добри букмейкъри

Гостите се радват на прекрасен сезон, а Андре-Виаш Боаш преобрази до такава степен отбора, че последната загуба на марсилци е от края на октомври при визитата на Монако в турнира за Купата на страната. Проблемът за тима обаче, е че няма отбелязан гол в последните две шампионатни срещи и ако приемем, че Сент Етиен ще предприеме по-дефанзивна тактика, то головете би трябвало да бъдат в оскъдно количество.

За тази среща ше заложа на под 2,5 попадения- липсата на такива при Марсилия със сигурност ще окаже психологически натиск върху играчите, докато „стара лисица“, като Клод Пюел би успял доста умело да се възползва от слабостите на противника.

Единичен: Спечелен
Лига 1
20:00/5 февр.
Сент Етиен - Марсилия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0