Сенегал – Танзания: Прогноза и коефициенти от Купата на Африка на Борис Касабов

20:00, 23 юни 2019
Играе в
Сенегал за пореден път ще стъпи като един от фаворитите в турнира за Купата на Африка. Любопитно обаче е, че отборът рядко стига до някакви сериозни постижение, като най-доброто е второ място през 2002 година, която е и най-силна за сенегалския футбол.
Единичен: Спечелен
Купа на Африка
20:00/23 юни
Сенегал - Танзания
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Въпреки двете си никак не лоши участия на световни първенства, в този турнир Сенегал, който е пълен със звезди, не се представя толкова успешно.

Сега тимът на Алиу Сисе има пълната възможност да изтрие тези не дори впечатления, а ако погледнем с какви играчи разполага, става ясно, че тимът със сигурност е с претенции да стигне дори на финала.

Сега съперник е Танзания, един от най-скромните представители на африканския футбол. Отборът е участвал само два пъти на турнира за Купата на Африка, като за последен път е през 1980 година.

Не вярвам, че Танзания има някакви сериозни шансове срещу Сенегал, но коефициентът за победа на домакините е твърде скромен. Затова ще ви предложа Сенегал да вкара повече от 1,5 гола за коефициент 1.80 от букмейкъра Bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари