Сиатъл Сийхоукс – Тампа Бей Бъканиърс: Прогноза от НФЛ с хендикап

23:05, 03 ное. 2019
Сиатъл посреща на „СенчъриЛинк фийлд“ тимът на Тампа Бей Бъканиърс в един от късните мачове в неделната програма на НФЛ.
Единичен: Спечелен
НФЛ
23:05/3 ное.
Сиатъл Сийхоукс – Тампа Бей Бъканиърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Ще бъда значително кратък в тази си прогноза. Сиатъл разполагат с Ръсел Уилсън – основният кандидат за МВП досега. Той е водач в лигата със 17 тъчдауна, има само един пресечен пас при 250 опита и е с най-добрият куотърбек рейтинг в лигата – 115.5.

Сийхоукс по традиция се представят добри и имат вече 6 победи от началото на сезона и 2 загуби, но са на едва второ място в дивизията си, защото Сан Франциско 49ърс са непобедени през годината. Това означава, че ръководеният от Пийт Каръл отбор ще търси победата в срещата.

Това няма да е особено трудно, защото срещу тях е Джеймис Уинстън, който за мен е един от най-посредствените куотърбеци в лигата. Въпреки че той избухна с 55 точки срещу защитата на ЛА Рамс, Уинстън е хвърлил няколко пресечени паса в последните 2 срещи на тима, който е с 3 поредни загуби. Тяхната защита е сред най-слабите в лигата, като са 30-ти по допуснати точки средно на мач и 31-ви при допуснати ярдове след пас.

След всичко казано, Сиатъл са фаворити само с 5 точки. Може би букмейкърите залагат прекалено много на изненадващо „избухване“ от страна на Уинстън и иначе на хартия доброто нападение.

Аз обаче смятам, че Сийхоукс ще победят минимум с 1 тъчдаун разлика, затова залагам те да покрият хендикапа, на коефициент от 1.90 в bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0