Шотландия – Украйна: Прогноза за бараж за Световното първенство на Стефан Ралчев

00:00, 01 юни 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за баража за Световното първенство Шотландия – Украйна.
Единичен: Спечелен
Бараж за Световно първенство
00:00/1 юни
Шотландия – Украйна
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Шотландия срещу Украйна в бараж по пътя към Световното първенство в Катар тази зима. Победителят от този мач ще играе в неделя срещу Уелс и така ще бъде определен още един участник на Мондиала.

Знаете защо срещата между Шотландия и Украйна бе отложена, заради военните действия в Украйна. От около месец украинските футболисти тренират и се подготвят за мача в Словения. А сега гостуват на Шотландия в Глазгоу.

Всичко за Bwin регистрация

Шотландия не се е класирала за Световно от 1998 година и част от играчите заявиха, че са съпричастни с тежката съдба на украинците, но по време на мача ще забравят това и ще искат да продължат напред към Катар.

Според мен липсата на игрова практика може да окаже решаващо влияние върху Украйна, макар че играчите бъдете убедени, че ще вложат и последната капка сили и характер, за да играят за родината си.

Така че от мен предвиждам размяна на голове. От там нататък не мога да се наема да прогнозирам кой ще победи. Може би Шотландия е лек фаворит.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2560 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари