Сантос – Атлетико Минейро: Прогноза и коефициенти за Купата на Бразилия

02:00, 07 юни 2019
Играе в
В ранните петъчни часове ще се изиграе последния двубой от 1/8-финалите за Купата на Бразилия. Сантос приема Атлетико Минейро след нулево равенство в първата среща.
Единичен: Загубен
Купа на Бразилия
02:00/7 юни
Сантос - Атлетико Минейро
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Далеч съм от мисълта, че сблъсъкът ще бъде сред най-приятните за наблюдаване. В основата ще бъде предпазливият футбол, комбиниран с дефанзивна тактическа подредба. Едва ли двата състава ще се впуснат в чести настъпателни действия, по-скоро ще се изчакват и ще дебнат удобни моменти за контраатаки.

По подобен начин протече първият двубой, в който така и не станахме свидетели на попадения. Двата тима оформиха нулево равенство, като оставиха развръзката за реванша. Всъщност този резултат е с една идея по-добър за гостите, тъй като евентуален гол на “Вила Белмира” ще им даде осезаемо преимущество.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Още един аргумент, който ме подтиква към търсене на ъндър, под 2,5 попадения. Макар Сантос неистово да желае класиране за 1/4-финала, това ще се случи по трудния начин. Дори си мисля, че домакините няма да постигнат победа в идния сблъсък, така че насочете се и към хикс, оценен с 3,75 в родните букмейкърски къщи.

За привържениците на статистиката ще спомена няколко факта, които ясно подкрепят вижданията ми. Четири от предходните шест сблъсъка с участието на Сантос завършиха с под 2,5 попадения, като средната резултатност в домакинствата им варира около 2,00. Атлетико Минейро е на същия полюс, особено що се отнася до излизанията им навън. Не се впускат в рисковани действия, което логично води до минимални поражения или измъчени победи.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0