Сан Марино – Шотландия прогноза за европейска квалификация на Стефан Ралчев

19:00, 24 мар. 2019
Играе в

Сан Марино – Шотландия! Този мач също изостана от графика на колегите, затова аз се хвърлям на него. Няма начин да няма начин, както се казва – винаги има варианти за залози…

На старта на квалификациите Сан Марино катастрофира с 0:5 в Кипър. По-голямата изненада обаче дойде от Казахстан, където домакинът разби Шотландия с 3:0. Като че ли това бе най-голямата изненада в първия ден от квалификациите.

Сега аутсайдерът посреща наранен тима на Шотландия. Сан Марино е с 28 поредни загуби, като за последно направи равен на 15 ноември 2014 година срещу Естония. Сан Марино е реализирал само 3 гола в последните си 31 мача, като е допуснал 131… (средно по над 4 гола на мач). Казвам това, защото си мислех да търся изненади, но точно със Сан Марино не ми се струва удачен вариант.

Всички начални бонуси от букмейкърите

Прогнозата ми за тази среща е под 3,5 гола за госта за коефициент 1.95 от Winbet. Естествено, че ме притеснява, че Сан Марино като нищо може да допусне 5-6 гола, падал е и с 10 в последно време. Но така го чувствам. Мисля, че Шотландия е отбор, който може да спре на 3:0, а и честно да си призная не съм убеден в класата на гайдарите. Пък дори и срещу Сан Марино…

Единичен: Спечелен
Европейска квалификация
19:00/24 мар.
Сан Марино - Шотландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0