Сан Антонио Спърс – Шарлът Хорнетс прогноза от НБА на Стефан Ралчев

03:30, 15 ян. 2019
Играе в
Поредния мач от програмата на НБА, който ще прогнозирам за вас. Сан Антонио Спърс приема Шарлът Хорнетс в един мач, в който домакините би трябвало да нямат никакви проблеми.

Ясно е, че Сан Антонио Спърс е огромен фаворит в този двубой, но не мога да ви предложа просто обикновена победа, защото коефициентите за домакините са много ниски.

Затова се спрях на успех на шпорите с хендикап -6,5 точки за коефициент 1.71 от Палмс Бет. Смятам, че Сан Антонио с лекота ще постигне поставената от мен цел и ще спечели.

Нека погледнем баланса на Сан Антонио у дома – 18 победи и само 5 загуби. Докато балансът на Шарлът като гост е един от най-слабите в цялата Лига – 5 победи и цели 15 загуби.

Нещо много по-важно в случая, което смятам, че е достатъчно да ми се доверите – в последните 13 домакинства, Сан Антонио има 12 победи 🙂 Вкарва много у дома, като в последното си домакинство наниза 154 точки на Оклахома. Е, разбира се, двубоят бе с две продължения, но между 110- и 120 точки не мърдат на шпорите у дома. Така идва и второто ми предложение, а то е Сан Антонио Спърс да реализират над 113,5 точки в мача.

Това е последното от общо шест поредни гостувания за Хорнетс. До момента в петте си поредни визити те спечелиха само една и загубиха останалите четири. И когато говорим за загуби, пораженията им са наистина сериозни – най-малката разлика, с която паднаха, е 7 точки. Иначе в останалите мачове губят с по 13, 19, та даже и 31 точки разлика.

Но смятам, че поставеният хендикап от мен е достатъчен за среден коефициент. Нека не бъдем лакоми, защото по-добре прогнозата да бъде успешна, а не с висок коефициент, който няма да излезе…

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
03:30/15 ян.
Сан Антонио Спърс - Шарлът Хорнетс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
03:30/15 ян.
Сан Антонио Спърс - Шарлът Хорнетс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0