Сампдория – Аталанта прогноза от Серия „А“ на Стефан Ралчев

16:00, 10 мар. 2019
Играе в
Едно дерби в средата на класирането на Италия. Сампдория приема Аталанта, а ето моята прогноза за срещата.

Самп е на 9-то място с 39 точки, Аталанта е 8-ми с 41 точки. Според мен това са последните два тима, които са замесени в борбата за евротурнирите. И по-скоро за Лига Европа, тъй като четвъртото място, на което е Интер (47 точки) е доста далеч при оставащите кръгове.

Наистина отворих в последния момент коефициентите за двубоя и съм повече от изненадан. Домакините са в ролята на аутсайдер и то със значителна разлика в ставките. За единица например букитата дават около 3.50, което е страшно много при положение, че се срещат два отбора, съседи в класирането.

Честно, именно този висок коефициент леко ме стресна от първоначалната ми идея направо да засиля единица за Самп. Сега обаче ще се огранича до двоен шанс 1Х, който в Bet365 е оценен с 1.72. Смятам, че прогнозата е приемлива особено, след като имаме на разположение два знака.

Дон Фабио Куалярела продължава дори и на тази възраст да носи моряците от Генуа на гърба си и смятам, че с повечко усилия и себераздаване домакините няма да загубят на собствения си стадион.

Единичен: Загубен
Италия, Серия "А"
16:00/10 мар.
Сампдория - Аталанта
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0