Сабуртало – Шериф: Прогноза и залог от Шампионската лига на Стефан Ралчев

20:30, 16 юли 2019
Играе в
Сабуртало срещу Шериф в реванш от квалификациите в Шампионската лига.
Единичен: Загубен
Шампионска лига, реванш
20:30/16 юли
Сабуртало - Шериф
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Първият мач миналата седмица между двата отбора според мен беше най-голямата изненада на този етап от турнира. Грузинският Сабуртало буквално разби Шериф и то в Молдова с 3:0. Честно, не съм очаквал подобен резултат, въпреки че със сигурност нито съм специалист по грузинския или молдовския футбол. Но Шериф със сигурност е клубът, който от години има доста натрупан опит в Европа.

Сега е реваншът в Грузия. След 3:0 за Сабуртало би трябвало да се случи чудо, за да може гостите от Тираспол да се надяват на нещо. И за да съм голословен, погледнете коефициентите за този мач – букмейкърите и този път фаворизират Шериф.

За чудеса от рода на Шериф да се класира с коефициент 11.00!!! или да победи с 3:0, не мога да ви посъветвам да играете. Но един двоен шанс Х2 придружен с под 3,5 гола за 2.03 от Winbet мисля, че е разумно да се опита.

Гостите така или иначе трябва да търсят позитивен резултат. Ако нещо в клуба не е наред или има други странични фактори, които са повлияли за загубата от първия мач – тогава може да има обяснение. Но, ако всичко се обяснява с логиката, би трябвало Шериф да не загуби този мач. Поне да направи някакви опити да вкара ранен гол и да търси чудото в Грузия.

Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0