Съботна прогноза от Лига 1 и Лига 2,Англия на Стилиан Георгиев

17:00, 14 ное. 2020

Криуи приема Питърбро в мач от 12-тия кръг на английската Лига 1.Домакините срещат трудности отначалото на сезона, като са на 18-то място с 10 точки от първите си 10 шампионатни мача, само на 1 от зоната на изпадащите. Гостите от Питърбро са в другата противоположност, като са лидери в лигата с 25 точки. Гостите са спечелили 4 от последните с 5 двубоя като гост, докато домакините са с 3 загуби в последните 3 мача като домакин и с общо 4 загуби в последните си 5 мача. Моята прогноза тук е победа за лидера в класирането Питърбро, който ще продължи с доброто си представяне.

В друг мач от същата лига, Съндърланд приема МК Донс. Домакините заемат 6-та позиция в класирането, която е последната, която дава осигурява промоция за плейофите за Чемпиъншип. Гостите са на 19-то място с 10 точки и само на 1 една от зоната на изпадащите. При победа домакините могат да се приближат само на 1 точка от първия Питърбро, кат са и с мач по-малко. Съндърланд е спечелил всичките си 4 двубоя срещу МК Донс и аз смятам, че пак ще го направи. Моята прогноза тук е победа за Съндърланд.

Кеймбридж Юнайтед приема Бароу в двубой от 12-тия кръг на английската Лига 2.Домакините са на 2-ра позиция на 2 точки от първия в подреждането Нюпорт, докато гостите са на 19-то място с 11 точки. Кеймбридж Юнайтед е спечелил последните си 5 мача срещу Бароу и 4 от последните си 5,като домакин срещу тях. Моята пргогноза е победа за Кеймбридж Юнайтед, който ще надделее над съперника си отново.

Множествен: Загубен
17:00/14 ное.
Криуи - Питърбро
17:00/14 ное.
Събдърланд - МК Донс
17:00/14 ное.
Кеймбридж Юнайтед - Бароу
Акумулатор
к:
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0