Роджър Федерер – Денис Шаповалов тенис прогноза

01:00, 30 мар. 2019
Играе в
Битката на едноръките бекхенди от различни поколения но дава вълнуваща възможност да видим за пръв път Федерер срещу Шаповалов.

Маестрото изумява с лекотата, с която отхвърля всякакви общоприети норми за връзката между годините и спортните успехи на най-високо ниво. Роджър очевидно се наслаждава на условията в Маями (от средата на първия му мач насетне) и се търси човекът, който ще го извади от комфортната му зона. Неколцина дръзнаха и бяха напляскани като непослушни деца в детската градина.

Сега срещу учителя се изправя един от младоците, който никога не е криел, че швейцарецът е неговият идол. “Сбъдната мечта с огромен залог”. Така определи предстоящия дуел Шаповалов. “Радвам се да видя как младите превземат все повече територия”, менторски коментира Федерер.

Още тенис прогнози от експертите на Букмейкър Рейтинги в нашата тенис секция

Той играе най-добрия си тенис от 2017-а насам и е ясно, че ще натисне от първата топка, както във всеки мач в турнира до момента. Можем да анализираме до самото начало на мача какво може да се случи и кой, как трябва да играе. Единственото важно, според мен, е с колко респект ще излезе на корта Шаповалов.

Ако не се смути и се отърси бързо от неминуемото напрежение в началните минути съм сигурен, че ще станем свидетели на грандиозен спектакъл, а защо не и на изненадващ резултат. Вярвам в силите на канадеца и в това, че ще бъде конкурентен и затова ви предлагам опцията над 21.5 гейма в мача, което предполага два оспорвани сета с евентуален късен пробив в един от тях. Успех!

Единичен: Загубен
АТП Маями
01:00/30 мар.
Роджър Федерер - Денис Шаповалов
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0