Роджерио Дутра Силва – Даниел Еванс тенис прогноза за квалификация на Аустрелиън Оупън

01:00/09 ян.
Играе в

Роджерио Дутра Силва срещу Даниел Еванс в първия квалификационен кръг на Аустрелиън Оупън.

Бразилецът Силва впечатли на Чаланджъра в Плейфорд, като достигна до титлата. Едва ли някой е очаквал, че специалистът на клей, който в последните 5 години записа едва 14 победи на твърди кортове, ще постигне 5 поредни успеха за начало на 2019- на тази настилка.

Но Силва игра великолепно, както на сервис, така и на ретур през цялата минала седмица. В добавка на това силно въртеливите му удари отскачаха отлично от корта и затрудняваха максимално съперниците му. Самочувствието и психиката също бяха на високо ниво и благодарение на всички тези компоненти той успя да завърши и два обрата по пътя към трофея.

В същия турнир участва и Дан Евънс, но той загуби още първия си мач. Завръщането му към тениса след наказанието за употреба на наркотици не върви никак добре. Той играе пасивен тенис, разчитайки най-вече на подсечен бекхенд и грешки на съперника.

Началният му удар не върви и ако нещата рязко не се променят не виждам как той ще бъде равностоен на предстоящия си съперник. Единственото съмнение, свързано с този мач, в нагласата на Силва.

Запази ли спокойствието в играта си и нивото от миналата седмица, то той ще бъде победителят в мача. 

Единичен: Загубен
Аустрелиън Оупън, квалификация
01:00/9 ян.
Роджерио Дутра Силва - Даниел Еванс
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 27.11.2018) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0