Роджерио Дутра Силва – Даниел Еванс тенис прогноза за квалификация на Аустрелиън Оупън

01:00, 09 ян. 2019
Играе в
Роджерио Дутра Силва срещу Даниел Еванс в първия квалификационен кръг на Аустрелиън Оупън.

Бразилецът Силва впечатли на Чаланджъра в Плейфорд, като достигна до титлата. Едва ли някой е очаквал, че специалистът на клей, който в последните 5 години записа едва 14 победи на твърди кортове, ще постигне 5 поредни успеха за начало на 2019- на тази настилка.

Но Силва игра великолепно, както на сервис, така и на ретур през цялата минала седмица. В добавка на това силно въртеливите му удари отскачаха отлично от корта и затрудняваха максимално съперниците му. Самочувствието и психиката също бяха на високо ниво и благодарение на всички тези компоненти той успя да завърши и два обрата по пътя към трофея.

В същия турнир участва и Дан Евънс, но той загуби още първия си мач. Завръщането му към тениса след наказанието за употреба на наркотици не върви никак добре. Той играе пасивен тенис, разчитайки най-вече на подсечен бекхенд и грешки на съперника.

Началният му удар не върви и ако нещата рязко не се променят не виждам как той ще бъде равностоен на предстоящия си съперник. Единственото съмнение, свързано с този мач, в нагласата на Силва.

Запази ли спокойствието в играта си и нивото от миналата седмица, то той ще бъде победителят в мача. 

Единичен: Загубен
Аустрелиън Оупън, квалификация
01:00/9 ян.
Роджерио Дутра Силва - Даниел Еванс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0