Роджър Федерер – Александър Зверев прогноза от Мастърса в Лондон на Анна Чекветадзе

16:00, 17 ное. 2018
Роджър Федерер срещу Александър Зверев в първия полуфинал на Мастърса в Лондон. Ето прогнозата на бившата №5 в световната женска тенис асоциация Анна Чекветадзе, която е част от екипа на Букмейкър Рейтинги.

Роджър набра скорост. Първия мач с Нишикори вече е забравен, тогава се случи някакво странно неразбиране, дори и за мен. Срещу Кевин Андерсън, Федерер изглеждаше много уверен, успя да спечели със своя начин на игра.

Очевидно е, че кортът в Лондон все още е годен за игра въпреки многото срещи, които се изиграха. Да, ако беше малко по-бърз, може би тогава Федерер щеше да изглежда още по-добре. Но дори и така той се справя чудесно.

Саша Зверев имаше добър мач срещу Иснър, изглеждаше уверен. Не даде почти никакъв шанс на противника си. Постепенно успя да се нагоди към подаването на американеца.

Но срещу Федерер мисля, че Зверев няма достатъчно шансове. Ще има съвсем различна игра, Роджър ще бъде разнообразен и бърз. Трудно е да се приспособиш към неговия стил на игра. Струва ми се, че мачът няма да бъде дълъг. Затова моята прогноза е по-малко от 22,5 гейма в срещата.

Накрая да уточня, че няма да се учудя например и ако Зверев победи бързо, но е трудно да си го представя. В турнира обаче се случват чудеса постоянно така, че…

Единичен: Загубен
Мастърс в Лондон, полуфинал
16:00/17 ное.
Роджър Федерер - Александър Зверев
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0