Рен – Астана прогноза от Лига Европа на Стефан Ралчев

19:55, 13 дек. 2018
Играе в
Ето това е още един мач, който се очаква с интерес, тъй като в него има интрига. Един от двата тима ще продължи напролет в турнира…

Динамо Киев отдавна си осигури място на елиминационната фаза в групата. Астана е втори с 8 точки, Рен е с 6, чешкият Яблонец приключи участие само с 2 точки до момента, но без шанс да се изкачи по-нагоре.

Това е мачът на истината и за Рен, и за Астана. Победа праща френският тим напролет в надпреварата, равенство или успех за гостите означава, че те ще зимуват с европейска настройка. Аз смятам, че Рен ще победи – от мен единица.

Имам няколко аргументи за тази прогноза. Единият от тях е, че Рен се намира в добра форма, постигна две поредни победи във Франция и макар да е в средата на класирането никак не е за подценяване. Тимът надви Лион като гост с 2:0.

Другият ми аргумент е паузата, която настъпи в първенството на Казахстан преди около 13-14 дни. Тоест, футболистите в бившия отбор на Станимир Стоилов са в почивка от 29 ноември, когато изиграха последния си двубой и от тогава тренират и очакват единствено гостуването на Рен.

Това може да има два изхода – или краят на шампионата да се е отразил зле и да е изкарал извън ритъм футболистите на Астана или пък да са си отпочинали и да се хвърлят на живот и смърт във Франция.

В повечето случаи от опит знам, че такава пауза не е никак приятна. Рен е в игрова форма и за треньорите това е по-добрият вариант, отколкото 14 дни да подготвят играчите за един единствен мач. Доверявам се на Хатем Бен Арма, Мбайе Нианг и компания, твърдо за Рен…

Единичен: Спечелен
Лига Европа, редовен сезон
19:55/13 дек.
Рен - Астана
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0