Реал Сосиедад – Майорка: Прогноза от Ла Лига на Стефан Ралчев

22:00, 16 окт. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя от испанската Ла Лига Реал Сосиедад – Майорка.Реал Сосиедад е фаворит срещу Майорка, но коефициентите са твърде ниски за единица. Затова ви предлагам Под 2,5 гола. Аргументът ми е, че домакините вкарват доста малко голове на фона на доброто си представяне. Имат 11 попадения в 8 двубоя, което прави средно по малко повече от 1 гол на двубой. А това за 3-то място във временното класиране смятам, че е твърде малко. Шест от осемте мача от началото на сезона на Сосиедад са били Под 2,5 гола.
Единичен: Спечелен
Ла Лига
22:00/16 окт.
Реал Сосиедад - Майорка
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Реал Сосиедад е фаворит срещу Майорка, но коефициентите са твърде ниски за единица. Затова ви предлагам Под 2,5 гола на 1.85 в Палмс бет. Аргументът ми е, че домакините вкарват доста малко голове на фона на доброто си представяне. Имат 11 попадения в 8 двубоя, което прави средно по малко повече от 1 гол на двубой. А това за 3-то място във временното класиране смятам, че е твърде малко.

Вземи бонуси на Палмс Бет

Шест от осемте мача от началото на сезона на Сосиедад са били Под 2,5 гола.

Начален бонус
4 дена!
100% до 200 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага Нов Начален Бонус Спорт на своите нови клиенти – 100% до 200 лева. Нужна е регистрация и депозит от минимум 20 лева. Начален Бонус Спорт се получава под формата на Безплатен Залог.
2139
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари