Реал Мадрид – Макаби Тел Авив прогноза от Евролигата на Стефан Ралчев

21:45, 03 ян. 2019
Играе в
Ето, че се подновяват мачовете от баскетболната Евролига. Първият, който ще прогнозирам за новата година, е между Реал Мадрид и Макаби Тел Авив. 

Ясно е, че Реал Мадрид е тотален фаворит в двубоя. Тимът има само 3 загуби от началото на сезона, като последната бе в последния кръг преди Нова година – от Фенербахче като гост. От другата страна Макаби Тел Авив се посъвзе и постигна три победи в последните си пет мача, с които все още е далеч от желаното, но пак е три-четири места далеч от последните в класирането.

В случая коефициентът за успех на Реал Мадрид е прекалено нисък и затова потърсих друг вариант за този двубой. Прави ми впечатление, че в последните мачове Реал Мадрид наистина побеждава, но понякога реализира малко точки за потенциала, с който разполага. А и за тази моя прогноза много разчитам гостите да се ограничат около 70-75 точки, които обикновено реализират като гост.

А ето и прогнозата ми – тя е в мача да има най-много 170,5 точки. Вижте и сметката ми – дори Реал Мадрид да вкара 90 точки, дори и 95, Макаби Тел Авив смятам, че ще реализират най-много 75 точки при визитата си в испанската столица. Което ни устройва максимално. А всяка по-малко отбелязана точка от белия балет, означава и доближаване до успех в крайния залог.

Макаби Тел Авив имаше гостуване, в което дори отбеляза само 58 точки, а следващите четири бяха със 78, 77, 73 и 73, така че виждате колко отбелязва като гост. 

Единичен: Спечелен
Евролига, редовен сезон
21:45/3 ян.
Реал Мадрид - Макаби Тел Авив
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0