РБ Залцбург – Олимпик Марсилия прогноза

22:05/03 май '18

Гостите от Марсилия разполагат с комфортна преднина от два чисти гола след първия мач. Залцбург демонстрира нееднократно, че е способен да отбелязва много попадения, но французите със сигурност са обърнали внимание на силните страни на съперника и ще се опитат да не повтарят грешките на предните съперници на австрийците.

Залцбург отстрани вече един съперник след загуба с 2 гола като гост в лицето на Лацио. Сега обаче предстои нов труден тест, а Марсилия разполага с достатъчно оръжия в атака, за да направи задачата на домакините още по-трудна.

Залцбург играе много силно у дома, като последната им загуба тук датира чак от Ноември 2016. Олимпик обаче не е от отборите, които се респектират лесно, тъй като техният стадион е доста непристъпно място за другите тимове. Много е възможно Залцбург да стигне до победата, но не с резултат, който да бъде достатъчен за класиране.

Както и да се развие този двубой, очаквам тук да станем свидетели на повече голове отколкото в другия сблъсък от турнира. Затова тук препоръчвам по-ниско рисков залог, а именно – Над 2.5 гола в мача. Коефициентът за това е 1.65.

Единичен: Загубен
Лига Европа 2017/2018, 1/2-финали
22:05/3 май
РБ Залцбург - Олимпик Марсилия
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365
Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0