Рейнджърс – Виляреал прогноза от Лига Европа на Стефан Ралчев

22:00, 29 ное. 2018
Играе в
Най-завързаната група е налице. Виляреал, Спартак Москва, Рейнджърс и Рапид Виена все още се боричкат и два от тези тима ще излязат победители. Ето прогнозата ми за единия мач от групата между Рейнджърс и Виляреал.

Ситуацията в групата е следната, Виляреал е с 6 точки, Спартак  Москва и Рейндгърс с по 5, а Рапид Виена е с 4. Шотландският гранд сякаш държи съдбата в ръцете си, след като има предимство да приеме като домакин Виляерал.

Мачът ще бъде труден, Джърс отдавна не е онова страшилище в Европа, дори не бих казал, че има опита и рутината да се сбори с по-силните отбори. Но поне към момента се опитва да го прави и издържа в групата. Дори има шанс да излезе от нея. За целта поне на първо време Стивън Джерард и компания не бива да губят на „Айброкс“ от „жълтата подводница“.

Затова прогнозата ми е двоен шанс 1Х, който в Бет365 към този момент е оценен с 1.75 – доста приличен коефициент, като имате предвид, че разполагаме с цели два знака. Знам, че едно е първенството на Шотландия, в което Джърс се справя доста добре и вече подгони лидера Селтик, а съвсем друго са европейските мачове.

Но също така имайки предвид пълния „Айброкс“ и мечтата за нови евровечери ми се струва, че домакините няма да загубят. Феновете на „сините“ със сигурност отново мечтаят да видят любимия си тим поне през пролетта в европейските клубни турнири, а това минава минимум през не загубване на предстоящия мач с Виляреал.

В Испания двата тима направиха равенство 2:2, а напоследък Виляреал зацикли в Испания. Дори бихме казали, че изпадна в сериозна криза и се свлече на 16-то място, като едва в изминалия кръг постигна победа, която бе първа от 7 мача.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (27.11.2018/19:08 часа)

Единичен: Спечелен
Лига Европа, групи
22:00/29 ное.
Рейнджърс - Виляреал
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0