КПР – Лийдс прогноза от ФА Къп на Ники Александров

16:00/06 ян.
Играе в

Доста рядко на този етап в турнира за Купата на Англия се срещат тимове от една дивизия. Такъв е случаят с Куинс Парк Рейнджърс и Лийдс, които кръстосват шпаги в неделя от 16.00 ч.

Този мач е тотално непредсказуем, за него абсолютно важи клишето „троен мач“. Всичко би могло да се получи, фактът, че тимовете са от една дивизия и че отборът, който заема по-задно място във временното класиране е домакин тотално изравнява нещата.

Не случайно букмейкърите дават сравнително изравнени шансове за краен успех. Да, Лийдс все пак е фаворит поради статута му на лидер в Чемпиъншип. А КПР е на далеч по-скромното 9-то място в момента.

Но именно поради тази причина все си мисля, че лондончани имат малко по-освободена емоция, с която да се впуснат в този турнир от своя противник. Лийдс все още е на върха в дивизията, но на този връх става все по-ветровито и все по-ветровито. Отборът записа две поредни загуби и единствено издънките на първия преследвач Норич го задържат на първото място.

От друга страна Куинс Парк не се е отказал разбира се от опит да достигне зоната на плейофите. Мисията му никак не е невъзможна, сезонът в Чемпиъншип е възможно най-дългият. Едва няколко точки са необходими още, а домакините видимо са във възход след доста вече натрупани кръгове без поражение.

Поради тази причина предлагам двоен шанс в полза на домакините от КПР – 1Х. Разбирам, че по този начин тръгваме срещу предварителните очаквания и прогнози, но смятам, че на „Лофтъс Роуд“ в Западен Лондон няма да бъде моментът, в който Лийдс отново ще тръгне да побеждава. Коефициентът за този залог изглежда скромен – едва 1,55, но пък ми е достатъчно сигурен, за да бъде изпуснат.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (04.01.2019/12:30 часа)

Единичен: Спечелен
Англия, ФА Къп
16:00/6 ян.
КПР - Лийдс
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365

Bet365 предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка. Нужна е регистрация и депозит.

За да се класирате за този бонус:

 1. Регистрирайте нов акаунт в Бет365
 2. Полето Бонус код при регистрация няма нужда да бъде попълвано (обновено: 27.11.2018) – Bet365 промениха политиката си спрямо предлаганите бонуси и вече не е нужно да попълвате промо код, за да се възползвате от офертата.
 3. Депозирайте средства в сметката си
 4. Влезете в меню Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и кликнете върху бутон Изискай. Бонусът ще се зареди по сметката Ви.
 5. За да можете да го използвате е нужно 1 път да заложите напълно първоначалния си депозит на поне 1.50 коефициент.
 6. След като превъртите 3 пъти стойността от сумата на депозита и бонуса, ще можете да извършите теглене.

✔ За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

 • До 7 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
 • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 3 пъти на коефициент не по-нисък от 1.50, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
 • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни
 • Залози на пазари Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да бъдат зачетени в изискването за превъртане.
 • Важат мининални коефициенти, ограничения за залози и методи за плащане. Печалбата изключва Кредити за Залози. Важат срокове и условия.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0