Катар – България: Прогноза [ВИДЕО] за контрола на Ники Александров

19:30, 26 мар. 2022
Играе в
Ники Александров е спортен журналист с дългогодишен опит и един от най-разпознаваемите гласове на Дарик радио, като също така участва в множество спортни предавания, както и в собствения си интернет блог. Той дава своята прогноза зa приятелската среща между Катар и България.
Единичен: Загубен
Приятелска среща
19:30/26 мар.
Катар - България
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

България гостува на Катар в една, на пръв поглед, любопитна контрола в събота вечер. Всъщност българският национален отбор си прави нещо като мини-световно с близо 10-дневен престой в страната домакин на Мондиала.

Съвсем не на шега ще видим дали последните събития в БФС ще се отразят по някакъв начин. Ясен Петров намекна, че е възможно тези неща да се отразят на футболистите, но аз не вярвам, че това ще е фактор в подобни контроли.

За този мач моето предложение е за под 2.5 гола за 1.60 в бетано българия. Повечето мачове с участието на арабски тимове са ъндър, затова и ставката не е много висока. Не бих дал по-смело предположение, но си мисля, че този залог е разумен.

Начален бонус
100% до 300 лева Начален Бонус и до 30 лева безплатен залог от Betano
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Една от най-големите гейминг компании Betano приветства своите нови клиенти с Начален Бонус в секция Спорт в размер на 100% до 300 лева, както и бездплатен залог до 30 лева.
826
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари