ПСЖ – Гингам прогноза от Лига 1 на Ники Александров

18:00, 19 ян. 2019
Играе в
Първият и безспорен многогодишен хегемон срещу последния в таблицата! Събота, 18.00 ч.

Аз лично много обичам да играя на подобни срещи, сигурен съм и мнозина от вас. Тук се чакат голове, корнери, всякакви залози в полза на тоталния фаворит. Разбира се, подобни сблъсъци са удобни и за търсене на сензации – всичко в полза на Гингам в този мач е оценено твърде високо.

Последните две домакинства на ПСЖ минаха твърде икономично, твърде пестеливо. Две победи с по 1:0 над Тулуза и Нант.

Време е за разгром, време е мач, в който звездите на парижани да успеят да понатрупат голове на сметките си. Какъв по-удобен противник от напълно затъналия гост? Дори факта, че едва преди кръг Гингам победи като гост Монако с 2:0 не променя по никакъв начин картинката.

Тук дори бих отишъл още по-далеч и да предложа смело залог за над 4,5, дори и защо не 6 гола? Какво пречи на ПСЖ да го постигне, ей така за настроение.

Но ще действам разумно – над 3,5 гола е с коефициент 1,72 – за мен достатъчно, ако ви е малко, прибавете още един гол отгоре. Всичко друго извън тази сфера и конкретно в този мач ще бъде сензация!

Единичен: Спечелен
Франция, Лига 1
18:00/19 ян.
ПСЖ - Гингам
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0