ПСЖ – Бордо прогноза от Франция на Ники Александров

18:00, 09 февр. 2019
Играе в
Мач, който на пръв поглед не крие никаква интрига – какво може да очакваме от него, ще разберем в събота от 18.00 ч.

При всички положение е твърде любопитно да видим как ще изглежда тоталният фаворит и сигурен шампион във Франция след първата си загуба в първенството. Тя дойде миналия уикенд при гостуването на Лион. През седмицата ПСЖ пък игра мач с продължения срещу изключително слаб, нискоразреден тим, като се наложи появата в игра на всички големи звезди, които бяха оставени на пейката в началото.

Така приемаме, че ПСЖ просто леко намаля газта, преди да дойде време и за мачовете от Шампионска лига, където ще бъдат насочени всички усилия. Но при всички положения при това предстоящо домакинство на Бордо ще се търси някаква реабилитация пред феновете, след загубата.

Бордо в момента е здраво закотвен в златната среда и със сигурност едва ли очаква някакви чудеса от гостуването си в столицата. Съзирам чудесен коефициент от 1,72 за опцията Първо полувреме/Краен резултат в полза на домакините от ПСЖ.

Може би се разчита, че отпускането в техните редици ще продължи и все така няма да е фатално за крайния изход в шампионата. Но при всички положения подобен коефициент за подобен залог при домакински мач на парижани, не е за изпускане.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (08.02.2019/12:57 часа)

Единичен: Спечелен
Франция, Лига 1
18:00/9 февр.
ПСЖ - Бордо
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0