ПСЖ – Байерн Мюнхен: Прогноза [Създай залог] с висок коефициент на Стефан Ралчев

22:00, 23 авг. 2020
Играе в
Настъпи моментът за финала в Шампионската лига. Повече от различен регламент на турнира това лято, но все пак е цяло чудо, че имаше мачове…
Единичен: Загубен
Шампионска лига, финал
22:00/23 авг.
ПСЖ - Байерн Мюнхен
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

ПСЖ срещу Байерн Мюнхен в очакване на новия шампион. Баварците имат 5 трофея до момента, докато отборът от Париж за първи път в историята си е на финал в най-престижния турнир. Букмейкърите фаворизират Байерн Мюнхен и няма как да е по друг начин след наказателната акция през целия сезон в надпреварата и онова 8:2 срещу Барселона.

Моето предложение този път е малко по-различно и е за онези от вас, които обичат по-високите коефициенти. Разбира се, че „Гол/Гол“ или „Кой ще спечели трофея“ ще бъдат предпочитани пазари за мнозина от вас.

Чрез опцията „Създай залог“ в Bet365 съм избрал 4 селекции, които правят общ коефициент 5.50. Нека опитаме и да видим какво ще се получи.

Има риск в прогнозата, но може да промените някои от цифрите във всяка селекция.

  1. Под 4 гола общо в мача
  2. Х2 в полза на Байерн Мюнхен
  3. Над 7 корнера общо в мача
  4. Роберт Левандовски да реализира по всяко време

Както имам аргументи за всяка една от четирите селекции, така и може да оспорите моята прогноза. Не ми се вярва на финала да видим страшно много голове. В последните 10 финала 6 са били с Под 3,5 гола, 4 са минали границата от Над 3,5 гола. Атакуващият стил и на двата отбора според мен ще бъде предпоставка и за повече намеси в защита, съответно корнери. Байерн изпълнява доста корнери в последните мачове. Очаквам Левандовски да реализира отново. Успех на всички.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0