ПСЖ – Байерн Мюнхен: Прогноза [ВИДЕО] за шампион на Ники Александров

22:00, 23 авг. 2020
Играе в
Здравейте, дойде време за големия финал в неделя вечер. ПСЖ срещу Байерн Мюнхен. Може да се каже, че финалът бе спасен.
Единичен: Загубен
Шампионска лига, финал
22:00/23 авг.
ПСЖ - Байерн Мюнхен
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Когато започна този нестандартен финален формат с двубои в елиминации в един мач не неутрален терен в Португалия, си казахме, че може да има много изненади, но от друга страна се очакваха в единия поток много здрави сблъсъци. Част от изненадите направиха така, че част от тези сблъсъци да отпаднат.

Така се стигна до полуфиналите, където имаше известен риск да наблюдаваме от неутрална гледна точка по-скучновати финали, например Байерн Мюнхен – Лайпциг, въпреки че баварците имат достатъчно фенове в България. Но хипотетичен финал между ПСЖ и Лион щеше да свали доста от достойнствата на един такъв мач.

ПСЖ срещу Байерн Мюнхен за мен сблъсък на два доста солидни отбора. Предварителните прогнози дават фаворизиране на Байерн Мюнхен, но все си мисля, че е назрял моментът френският тим след толкова години – над десет години, сериозни вложения и финансиране да започне да изравнява баланса. ПСЖ в момента разполага с доста добри играчи, които могат да успеят в тази крайна цел.

Така че моето предложение е „ПСЖ да спечели трофея“.

Може да опитате не бих го нарекъл изненада, а просто някакво логично следствие на тези вложения, които продължиха толкова дълъг период. Начело с Неймар и Мбапе мисля, че ПСЖ може да постигне това – да спечели трофея.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0