Уикъмб Уондърърс – Линкълн Сити: Прогноза на EFL Championship

17:00, 07 сеп. 2019
Единичен: Спечелен
17:00/7 сеп.
Уикъмб Уондъръс - Линкълн Сити
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Здравейте, предлагам ви още една среща от уикенда във футболната лига. В моите очи Уикъмб и Линкълн Сити ще си отбележат попадения.

Първо Уондърърс са вкарали 9 от 10-те си гола през сезона у дома. Освен това трябва да се отчете и още нещо в атаката на тима. в 6-те мача от сезона дотук, Уикъмб има по над 5 точни удара средно на двубой, което е второто най-добро постижение в Лига 1.

В защита липсва стабилност, въпреки трите победи от 3 мача у дома. Вижте резултатите: 2-0 срещу Болтън, който за малко да бъде изваден от лигата; 3-2 срещу МК Донс и 4-3 срещу Саутенд, който е предпоследен.

Линкълн Сити от своя страна е вторият най-резултатен тим в трета дивизия (12 гола в 6 мача). Всеки от 4-те гола, които съставът на Дани Коули е допуснал, е в гостуване, но лошата новина е че „дяволчетата“ са с 4 сухи мрежи в 6 мача.

В наша полза обаче е, че те играха през седмицата и загубиха с 1-3 като гости в турнира за трофея на футболната лига. Да, пътуването не е голямо, имаше ротация в състава, но все пак е мач през седмицата.

Според мен силните нападения на тези два отбора ще преодолеят защитата на съперника и затова взимам „Двата отбора да отбележат гол“ или BTTS с коефициент 1.80. Успех!

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0