Прогноза за медали на българите на Олимпийските игри в Токио

00:00, 08 авг. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейски баскетбол и НБА. Той дава своята прогноза за това – колко медала ще спечелят българските спортисти на Олимпийските игри в Токио.
Единичен: Загубен
Олимпийски игри
00:00/8 авг.
Медали за България
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Олимпийските игри в Токио ще бъдат официални открити на 23 юли (петък)… с една година закъснение. Знаете, че Олимпиадата трябваше да се състои през лятото на 2020 година, но заради световната пандемия от Коронавирус, бе отменена за това лято.

България ще бъде представена от 42 спортисти – най-малката делегация от Олимпийските игри през 1936 година. Това по себе си нищо не означава, защото бройката не означава задължително медали или добро представяне.

Българският букмейкър Ефбет дава възможност да прогнозирате колко медала ще спечели България в Токио – Над 4,5 медала (коефициент 2.30) или Под 4,5 медала (коефициент 1.60.)

Ефбет бонус код оферти

Моята прогноза макар и вероятно да бъда упрекнат е, че нашите спортисти няма да успеят да минат кота 4,5 медала. Така че моят избор е Под 4,5 отличия за ставка 1.60.

Страната ни спечели по 3 медала на последните две олимпиади – в Лондон 2012 и Рио де Жанейро 2016 година. Едва в Пекин 2008 година имахме 5 отличия, като тогава е и последната ни олимпийска титла – на Румяна Нейкова.

Много ми се иска настоящите български спортисти да спечелят колкото се може повече медали, но реалностите са други. Истината е, че може да се конкурираме за отличия в художествената гимнастика, борбата, бокса и евентуално спортната стрелба.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари