Прогноза за Купата на Белгия: Роял Антверп – Генк

21:45, 03 дек. 2019

Безспорно най-интересния мач от Купата на Белгия до този момент. Изправят се домакин ,който е в страхотна форма и се намира на 5 място в белгийската Юпитер лига. Отборът от Антверпен не е допуснал загуба в последните си 4 мача и са отбелязали 7 попадения.

Намиращия се на последно място в групата си в ШЛ Генк са в лоша серия от 7 мача без победа. Те се намират на 9-тата и незадоволителна позиция за този отбор. Немския специалист Волф Ханес ще се постарае да стигне възможно по-напред в Купата на Белгия за да осмисли сезона на отбора си ,защото са на 11 точки от челната тройка на първенството.

Купата на страната е прекрасен начин да се проявят по-малките отбори от първенството. Аз очаквам играчите на двата отбора да са настроени за победа. Миналата година отборът от Генк достигна четвърт финал през миналия сезон. Сега ще се стараят към вдигане на трофея ,а домакините ще искат да запазят добрата си форма.

И двата отбора имат двубой срещу слаби отбори в първенството след този мач. Предполагам ,че отборите ще се постараят за класиране напред.

Прогноза: Двата отбера да отбележат/ ДА

Единичен: Спечелен
21:45/3 дек.
Роял Антверп - Генк
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0